Articles d’opinió

IMGP0079Linkedin LA XARXA SOCIAL MÉS PROFESSIONAL

A l’hora de dissenyar una estratègia de comunicació digital, són poques les empreses que es paren a analitzar si realment els convé tenir presència en les xarxes socials, o almenys, en les més populars. Per a les empreses i, en aquest cas per al nostre àmbit, l’advocacia, la xarxa social Linkedin és una a les quals cal prestar més atenció.

LinkedIn és la xarxa professional per antonomàsia: té més de 160 milions d’usuaris distribuïts en més de 200 països i, és una eina ideal de networking. Molta gent considera que només serveix per penjar el teu currículum a la xarxa, però LinkedIn és molt més que això. A més de poder crear perfils personals, aquesta xarxa social és una bona plataforma per donar a conèixer el teu negoci i generar nous contacte del teu entorn i de tot el món.

linkedin-blunders1
D’això manera, algunes de les accions que pots fer creant un perfil per a empresa és que pots donar a conèixer informació dels teus productes
i serveis, dissenyar accions de màrqueting gratis, crear xarxes de contacte i estar al dia de les novetats de la teva àrea d’interès.

Fa només uns dies, LinkedIn va sobrepassar els 100 milions d’usuaris … i, cada segon una persona s’uneix a la xarxa professional en tot el món… A què estàs esperant?

 

Anna Polo

Responsable Comunicación TBA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: